Zuppetta di pesce (per 2 persone)

Zuppetta di pesce (per 2 persone)

4.7 31 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
2 porzioni

Ingrediënten

  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di scalogno
  • ½ peperoncino piccante fresco senza semini
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 60 g di mazzancolle fresche, intere
  • 150 g di calamari ad anelli
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 50 g di vino bianco secco
  • 250 g di vongole fresche, spurgate e sciacquate (vedere consigli)
  • 100 g di filetti di pesce persico senza pelle a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 100 g di acqua
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 8 fette di pane casereccio

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 25 g
Calorieën 2560 kJ / 612 kcal
Vetten 23.1 g
Vezels 4.7 g
Koolhydraten 73.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...