Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 400 g di spinaci in foglia surgelati
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 150 g di ceci in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 30 g di pangrattato + q.b.
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 60 g di passata di pomodoro
- 1 wurstel
- 6 olive denocciolate, a rondelle
- 60 g di Emmental a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 998 kJ / 238.5 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 684.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bruco polpetta (di verdure)
40 Min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 Min
Polpette di ceci e prosciutto con zucca fritta
25 Min
Biscotti cagnolino
2 Std.
Crocchette di pesce
1 Std.
Spiedini di polpette alle zucchine
1 Std.
Coniglietti di verdura
50 Min
Polpettine alla zucca
1 Std. 25 Min
Fish burger
35 Min
Polpette di merluzzo con patate
40 Min
Polpette di merluzzo e coriandolo con riso alla verza
2 Std.
Polpette di salmone
55min