Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lime, preferibilmente biologico
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 3 pesche, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- ½ scalogno a metà
- 30 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso Carnaroli (cottura 16 minuti)
- 30 g di vino bianco secco
- 600 g di acqua
- 1 bustina di zafferano
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1653 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Risotto funghi e mirtilli
35min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1h 10min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35min
Risotto alle erbe aromatiche
35min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35min
Risotto al Barolo
30min
Risotto mango e Parmigiano reggiano
40min
Risotto mele, speck e timo
40min
Risotto cacio e pere
40min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30min