Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo

Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo

4.7 43 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 800 g di totani piccoli, puliti
    800 g di calamari freschi, puliti, a pezzi
  • 30 g di vino bianco
  • 400 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaino di sommacco in polvere
  • 80 g di olive nere denocciolate
  • 5 g di sale
  • 2 rametti di timo fresco le foglioline lavate
  • crostini di pane a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 28.4 g
Calorieën 1272 kJ / 304 kcal
Vetten 18.9 g
Koolhydraten 5.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...