Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla rossa di Tropea, a fettine sottili
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
800
g di totani piccoli, puliti
of 800 g di calamari freschi puliti, a pezzi - 30 g di vino bianco
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sommacco in polvere
- 80 g di olive nere denocciolate
- 5 g di sale
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- crostini di pane, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1272 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 28.4 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 18.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Anelli di totano in umido
30 Min
Calamari alla napoletana
40 Min
Calamari in umido
55 Min
Calamari ripieni
1 Std. 30 Min
Totani ripieni su crema di fave
1 Std. 30 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1 Std.
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Insalata di calamari
55 Min
Moscardini al limone
30 Min