Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato
- pane casereccio a fette, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1058 kJ / 252.7 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 2255.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla ligure
1h
Moscardini al limone
30min
Alici alla Reggina
45min
Baccalà alla livornese
35min
Zuppa di baccalà
1h
Baccalà gratinato
50min
Baccalá alle olive
25min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà alla portoghese
1sa 10 dk
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1sa 10 dk
Anelli di totano in umido
30min
Seppie in zimino
40min