Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato
- pane casereccio a fette, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1058 kJ / 252.7 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 2255.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di baccalà
1h
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà alla livornese
35min
Pasticcio di baccalà
1h 30 min
Seppie in zimino
40 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Stoccafisso con i porri
50 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min
Baccalà alla portoghese
1h 10 min
Calamari alla marchigiana
35min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min