Zuppa di baccalà alle cipolle

Zuppa di baccalà alle cipolle

4.7 83 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di polpa di pomodoro
  • 500 g di baccalà ammollato e dissalato
  • pane casereccio a fette, a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 2255.2 mg
Eiwitten 23.8 g
Calorieën 1058 kJ / 252.7 kcal
Vetten 13.6 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 6.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...