Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato
- pane casereccio a fette, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1058 kJ / 252.7 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 2255.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari alla napoletana
40 min
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Baccalà all'olio con scarola e olive
1h 10min
Seppie in zimino
40 min
Zuppa di baccalà
1h
Baccalá alle olive
25min
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà alla ligure
1h