Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di pepe verde in grani in salamoia
- 300 g di calamari freschi, puliti e ad anelli
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di pepe rosso
- 1 limone, preferibilmente biologico, a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1j
Calamari alla napoletana
40 min
Orata al sale
40 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min
Insalata di calamari al limone
35 Min
Insalata di mare in vasetto
50 menit
Alici ripiene al Varoma
50 menit
Insalata di calamari e pesche
40 min
Calamari cipolle e patate
50 menit
Insalata di calamari
55 Min
Moscardini al limone
30 min