Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 fettine di pesce spada sottili (650 g circa)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pangrattato
- 1 cucchiaio di capperi di Pantelleria, dissalati
- 20 g di olive nere denocciolate
- 20 g di pinoli sgusciati
- 20 g di uvetta sultanina
- 1 pizzico di origano secco
- 20 g di pecorino grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 8167 kJ / 1952 kcal
- Eiwitten
- 150.2 g
- Koolhydraten
- 81.4 g
- Vetten
- 116.3 g
Alternatieve recepten
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40 Min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min
Turbanti di spigola e arancio
1 Std.
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1 Std.
Involtini di pesce spada al pomodoro
50 Min
Involtini di pesce spada all'arancia
45 Min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 Min
Sarde a beccafico
35 Min
Tartare di pesce spada, melanzane e mentuccia
1 Std.
Spigola con uvetta e pinoli
45 Min
Involtini di spada al basilico
15 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min