Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzico di sale + q.b.
- 4 filetti di sgombro (circa 150-200 g ciascuno)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 8 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 600 g di fagiolini verdi freschi, puliti e lavati
- 500 g di acqua
- 8 fette di pane
- 4 cucchiaini di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2627 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 42.2 g
- Koolhydraten
- 43.9 g
- Vetten
- 32.6 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spigola al vapore con salsa al lime
35min
Sgombri all'agro
1h 45min
Sogliola al vapore con insalata russa
35min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 min
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30 min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
1h
Sogliola al vapore con verdurine
45min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min