Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di pancetta a cubetti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolla a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 rametto di salvia fresca, le foglie lavate
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 3 mazzetti di coriandolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 300 g di fagioli borlotti in scatola, scolati e sciacquati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 904.3 kJ / 216.2 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1 godz. 25 min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 min
Zuppa gitana
1 godz.
Zuppa di fagioli
40 min
Zuppa di legumi e verdure
40 min
Zuppa montanara
1 godz.
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 Std. 10 Min
Minestra di pane e lenticchie
55 min
Zuppa di lenticchie
50 min
Zuppa di legumi e cereali
1 godz.
Zuppa di lenticchie e spinaci
1h 10min
Zuppa di ceci e rosmarino
1 godz.