Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Trofie
- 250 g di farina di grano duro
- 100 g di farina tipo 0 + q.b.
- 170 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Sugo di pesce
- 300 g di acqua
- 1 pizzico di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 spicchio di aglio
- 2 pomodori a pezzi
- 600 g di pesce intero, eviscerato e pulito (tipo gallinella, scorfano ecc.)
- 50 g di cipolla in quarti
- 2 gambi di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2201 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 72.6 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliolini al sugo di spada
30 min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 godz. 5 min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 min
Ragù di tonno fresco
1h
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 godz. 5 min
Sugo al tonno
45 min
Penne al sugo di calamari
40 min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 godz. 5 min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 min
Sugo di cozze e vongole
1 Std. 20 Min