Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Trofie
- 250 g di farina di grano duro
- 100 g di farina tipo 0 + q.b.
- 170 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Sugo di pesce
- 300 g di acqua
- 1 pizzico di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 spicchio di aglio
- 2 pomodori a pezzi
- 600 g di pesce intero, eviscerato e pulito (tipo gallinella, scorfano ecc.)
- 50 g di cipolla in quarti
- 2 gambi di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2201 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 72.6 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo al tonno
45min
Penne al sugo di calamari
40min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30 min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30min
Cornucopia ripiena di tagliolini al merluzzo e lenticchie
2h 20min
Insalata di barbabietole, lattuga e carote (TM6)
Ninguna valoración
Ragù di tonno fresco
1h
Riso con polpo
1h 10min
Zuppa inglese ciocco-caffè
50min
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Sugo di cozze e vongole
1h 20 min