Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 115 g di calamari freschi con l'inchiostro
- 60 g di vino bianco
- 300 g di riso a chicco tondo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 720 g di brodo di pesce
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1223 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto gamberi e carciofi
30min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Spaghetti al polpo
1 Std. 10 Min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Riso con polpo
1 Std. 10 Min
Riso ai frutti di mare
1h 40min
Risotto alla pescatora
35min
Risotto al nero di seppia
35min
Penne al ragù di polpo
1 Std.
Risotto zucchine e gamberi
1 Std. 15 Min
Risotto al ragù bianco di mare
30min