Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a spicchi
- 200 g di cipolle rosse di Tropea, tagliate in 8 parti
Vinaigrette agrodolce
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di aceto di mele
- 1 cucchiaio di zucchero
- 2 cucchiai rasi di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1098 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40min
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35min
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45min
Verdure miste in agrodolce
25u. 40min
Verdurine in insalata con formaggio di capra
35min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Lattughe ripiene
1 Std. 10 Min
Salsa all'arancia
25min
Crema di melanzane e peperoncini
35min
Conserva di melanzane
1h 30 min
Insalata di cavolfiori e patate
30 min
Pollo in fricassea
50min