Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a spicchi
- 200 g di cipolle rosse di Tropea, tagliate in 8 parti
Vinaigrette agrodolce
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di aceto di mele
- 1 cucchiaio di zucchero
- 2 cucchiai rasi di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1098 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cipollata
1h
Conserva di melanzane
1 Std. 30 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 godz. 40 min
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Verdure miste in agrodolce
25h 40min
Insalata di riso alle erbe, fave e calamari
Geen beoordelingen
Lattughe ripiene
1sa 10 dk
Melanzane e zucchine marinate
1 Std. 35 Min
Zucchine piccanti
55min
Composta di melanzane e peperoni
1 Std. 45 Min
Peperoni alla pugliese
721 godz. 10 min