Torta salata patate e cipolle

Torta salata patate e cipolle

2.6 33 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
12 fette

Ingrediënten

Quiche
  • 440 g di farina tipo 00
  • 280 g di burro freddo a pezzi
  • 2 cucchiaini di sale
  • 2 tuorli
  • 100 g di acqua
Ripieno
  • 300 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di cipolla a pezzi
  • 600 g di patate novelle cotte e a fette (1 cm)
  • 8 uova
  • 200 g di latte
  • 2 cucchiaini di sale
  • 2 - 4 pizzichi di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 10 g
Calorieën 1083.2 kJ / 258.9 kcal
Vetten 16.3 g
Vezels 1.1 g
Koolhydraten 21.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...