Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di fegatini di pollo (durelli e cuori) a pezzi (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
- 50 g di vino bianco
- 900 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 20 g di burro
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2188 kJ / 523 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fegato alla veneziana
35 min
Trippa e fagioli alla contadina
1óra 10p
Spezzatino di manzo con patate
1óra 10p
Risotto con salsiccia e piselli
40 min
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Spezzatino di guancia e ceci
3h 50min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30 min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20min
Cinghiale ai frutti di bosco
26h
Risotto funghi, salsiccia e olive
35 min
Trippa in umido
1óra 10p