Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di carota a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di porri a rondelle
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 400 g di pomodori pelati
- 100 g di acqua
- 500 g di trippa tipo lampredotto
- 1 patata a cubetti
- 1 pizzico di peperoncino secco piccante
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1126 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Trippa in bianco alla napoletana
1 godz. 30 min
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Seppie in zimino
40min
Pappa al pomodoro
35 min
Trippa all'empolese
1h 15min
Schiacciata con l'uva
2h
Peposo toscano
1 godz. 30 min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Castagnaccio
1 godz.
Schiacciata fiorentina
50 min
Paté di fegatini
30 min
Pici all'aglione
1h 25min