Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di carota a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di porri a rondelle
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 400 g di pomodori pelati
- 100 g di acqua
- 500 g di trippa tipo lampredotto
- 1 patata a cubetti
- 1 pizzico di peperoncino secco piccante
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1126 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Schiacciata fiorentina
50min
Pappa al pomodoro
35min
Trippa all'empolese
1h 15min
Crostini con crema di milza
1h
Seppie in zimino
40min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Pici all'aglione
1u. 25min
Schiacciata con l'uva
2u.
Crostini con fegatini di pollo
40min
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Peposo toscano
1h 30min
Paté di fegatini
30min