Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagiontura 30 mesi)
- 100 g di acqua
- 100 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 2 spicchi di aglio
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 1 pizzico di zucchero
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 5972 kJ / 1428 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 148 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Salsa di peperoni in conserva
1h 15min
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25 min.
Pesto di rucola
10 Min
Pesto alle erbe aromatiche
10 Min
Pesto di ricotta e noci
10 Min
Pesto alla siciliana
15 min.
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10 Min
Pesto fresco del riciclo
10 Min
Pesto di mandorle e menta
20min
Pesto di pomodori secchi
10 Min
Pesto rosso
15 min.
Pesto alla trapanese
20min