Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagiontura 30 mesi)
- 100 g di acqua
- 100 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 2 spicchi di aglio
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 1 pizzico di zucchero
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 5972 kJ / 1428 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 148 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Pesto di prezzemolo
10 min
Patè di pomodori secchi e tonno
15 menit
Pesto fresco del riciclo
10 min
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10 min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10 min
Pesto alla siciliana
15 menit
Pesto di peperoni Padrón
4h 15min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 min
Pesto di ricotta e noci
10 min
Pesto rosso
15 menit
Pesto di pomodori secchi
10 min