Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di farina tipo 00
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 cucchiaino raso di sale
- 65 g di acqua
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 melanzane tonde, a fette (0.5 cm) e grigliate
- 2 pomodori tondi, a fette
- 300 g di crescenza
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1179.1 kJ / 281.8 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 583.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata piselli e primo sale
2h 15 min.
Crostata salata tricolore
1h 30min
Torta salata tricolore
1h 20min
Torta salata zucchine e gamberi
45min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1h 30min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1h
Quiche di spinaci e speck
2h
Brisèe ratatouille
1h 30min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min
Crostata salata di spinaci
1h
Cestini di brisèe con caponata di zucchine e melanzane
40min