Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 100 g di mandorle pelate
- 10 - 15 foglioline di menta fresca (circa 5 g)
- 50 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di panna (min. 30% di grassi), fresca
- 50 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 6488 kJ / 1551 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 146.2 g
- Verzadigd vet
- 45.4 g
- Vezels
- 13.2 g
- Natrium
- 1376.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di rucola e avocado
15 Min
Crema di carote e mandorle
40min
Lasagne di tacchino con crema di zucca
1h 40min
Crema al cioccolato e peperoncino (per 2 persone)
1 Std.
Crema di formaggio alla barbabietola
10 Min
Risotto con speck, noci di macadamia e prugne secche
30min
Uova ripiene al caprino su crema di piselli e lattuga
1 Std.
Crema di barbabietole con crostini al formaggio e cipolle caramellate
50min
Pesto di mandorle
10 Min
Pesto di pomodori secchi
10 Min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min