Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- farina tipo 00 q.b.
- 700 g di guancia di bovino a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di cipolla a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di vino rosso
- 300 g di acqua
- 1 dado per brodo di carne
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2050 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 39.7 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 28.1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Zuppa del golfo
1h 30min
Stracotto di manzo in umido
1h 30min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Risotto con fegatini di pollo
40min
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5 godz. 40 min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8 godz. 30 min
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h 10min
Sugo di cozze e vongole
1h 20min
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h
Ragù di carne mista
1h 30min