Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
- 100 g di scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di Whisky
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di paprika in polvere, affumicata
- 350 g di capesante con la corolla (circa 12 pezzi) + 4 conchiglie
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 6889.5 kJ / 1646.6 kcal
- Eiwitten
- 101.3 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 113.3 g
- Verzadigd vet
- 59.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 2646 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova ripiene di prosciutto
15 min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1h 30 min
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5óra
Menù: Capesante gratinate al pepe rosa; Cannelloni con salsa di pesce e Bignè chantilly e melagrana (Bimby Friend)
Keine Bewertungen
Capesante gratinate
30min
Spiedini di pollo e formaggio alla vinaigrette di melograno
25 Min
Tagliatelle al ragù di coniglio
1óra
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1h 30 min
Zuppa di pesce (Bimby Friend)
40 min
Cozze e vongole in crema di porri
1óra
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min
Aperitivo analcolico ananas, lime e zenzero
10 min