Capesante gratinate

Capesante gratinate

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
  • 100 g di scalogno a metà
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 30 g di Whisky
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 20 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 3 pizzichi di paprika in polvere, affumicata
  • 350 g di capesante con la corolla (circa 12 pezzi) + 4 conchiglie

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 porzioni

Natrium 2646 mg
Eiwitten 101.3 g
Calorieën 6889.5 kJ / 1646.6 kcal
Vetten 113.3 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 59.1 g
Koolhydraten 51.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...