Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
- 100 g di scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di Whisky
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di paprika in polvere, affumicata
- 350 g di capesante con la corolla (circa 12 pezzi) + 4 conchiglie
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 6889.5 kJ / 1646.6 kcal
- Eiwitten
- 101.3 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 113.3 g
- Verzadigd vet
- 59.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 2646 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Millefoglie di Natale con crema al mascarpone
3h 30min
Capesante gratinate
30min
Cozze al vapore con porri e latte di cocco
45min
Millefoglie di patate e funghi porcini
1 Std. 20 Min
Crumble di panettone con crema al mascarpone e miele
20 Min
Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi
40min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Spaghetti alle vongole (Bimby Friend)
40min
Antipasti caldi di mare (Bimby Friend)
1 Std. 30 Min
Uova sode ripiene
1 Std. 10 Min
Uova ripiene
40min
Insalata di polpo e patate (Bimby Friend)
40min