Risotto zafferano e panettone

Risotto zafferano e panettone

3.8 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 900 - 950 g di acqua
  • 2 cucchiaini di amido di mais (10 g circa)
  • 15 - 20 pistilli di zafferano
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli cottura 17-18 minuti)
  • 1 ½ dado di carne o vegetale
  • 1 - 2 fette di panettone
  • 40 g di burro a pezzi
  • ½ scorza di arancia grattugiata
  • 1 cucchiaio di aceto di vino bianco (optioneel)
  • 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • uva passa q.b. per decorare

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 71.6 mg
Eiwitten 11.5 g
Calorieën 2130.5 kJ / 509.3 kcal
Vetten 15.5 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 6.9 g
Koolhydraten 86.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...