Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 carciofi, puliti e a listarelle
- 80 g di porro a rondelle
- 2 fettine di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1817.1 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 30.6 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 15.2 g
- Natrium
- 258 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 godz. 20 min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 godz. 20 min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3sa 30 dk
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3sa 30 dk
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Calamari Sottovuoto
50 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Asparagi sottovuoto
50 min
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min