Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di seppie, ad anelli
- 600 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 400 g di ceci lessi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1753.1 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 802.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppioline al vino bianco
25min
Baccalà alla livornese
35 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 godz. 20 min
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Seppie in zimino
40min
Stracotto di manzo ai carciofi
3 Std. 25 Min
Calamari Sottovuoto
50 min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5h 30min
Insalata di polpo mediterranea
4 godz.