Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di seppie, ad anelli
- 600 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 400 g di ceci lessi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1753.1 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 802.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Alici marinate sottovuoto
2 godz. 30 min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30 min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10min
Insalata di baccalà sottovuoto
1 Std.
Calamari Sottovuoto
50 Min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5h 30 min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5h 40min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min