Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta

Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta

3.8 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 6u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 200 g di cipolla in quarti
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 650 g di seppie ad anelli
  • 600 g di acqua
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 400 g di ceci lessi in scatola sciacquati e sgocciolati

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 802.5 mg
Eiwitten 33.9 g
Calorieën 1753.1 kJ / 419 kcal
Vetten 15.3 g
Vezels 9.3 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraten 36.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...