Compatibele versies
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Olio all'aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio, privato dell'anima
Cime di rapa piccanti
- 500 g di acqua
- 600 g di cime di rapa
- cubetti di ghiaccio q.b per raffreddare
- 3 filetti di acciuga
- 1 peperoncino
Baccalà in olio cottura
- 1000 g di olio di semi di girasole
- 4 foglie di salvia fresca
- 500 g di baccalà dissalato
Terminare la preparazione
- taralli q.b. per servire
- Voeding
- per 2 porzioni
- Calorieën
- 17899.2 kJ / 4278 kcal
- Eiwitten
- 115.3 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 439.2 g
- Verzadigd vet
- 46.8 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 23.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10min
Turbanti di spigola e arancio
1j
Crema di fave; pesce spada e contorno mediterraneo
45min
Frittelle di baccalà
12 Std. 50 Min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1j
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1j
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1j
Baccalà con peperoni cruschi
50 menit
Baccalà, patate e funghi
45min