Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)

Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)

4.1 24 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
2 porzioni

Ingrediënten

Olio all'aglio
  • 100 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio privato dell'anima
Cime di rapa piccanti
  • 500 g di acqua
  • 600 g di cime di rapa
  • cubetti di ghiaccio q.b per raffreddare
  • 3 filetti di acciuga
  • 1 peperoncino
Baccalà in olio cottura
  • 1000 g olio di semi di girasole
  • 4 foglie di salvia fresca
  • 500 g di baccalà dissalato
Terminare la preparazione
  • taralli q.b. per servire

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 2 porzioni

Natrium 23.1 mg
Eiwitten 115.3 g
Calorieën 17899.2 kJ / 4278 kcal
Vetten 439.2 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 46.8 g
Koolhydraten 17 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...