Compatibele versies
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filetto di maiale alla Wellington e patate
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di burro freddo, a pezzi
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a tocchetti
- 1000 g di filetto di maiale, senza nervi (2 pezzi da 500 g cad.)
- 150 g di prosciutto crudo
- senape q.b.
- 30 - 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 uovo sbattuto
Composta di mele
- 15 g di burro
- 70 g di pancetta a cubetti
- 250 g di mele a tocchetti
- 2 pizzichi di peperoncino secco piccante
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3658.2 kJ / 874.3 kcal
- Eiwitten
- 52.5 g
- Koolhydraten
- 53.1 g
- Vetten
- 51.6 g
- Verzadigd vet
- 25.9 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1283.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè salati con mousse di salmone
25h 30min
Panettone gastronomico farcito
7h 30min
Lasagne zucca e salsiccia
2h
Danubio salato
3 godz.
Lasagna di gamberi monoporzione
1 Std. 30 Min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2h
Treccia al salmone
2 godz. 20 min
Cappone agli agrumi con purè di carote
2h 30min
Crepês asparagi e salsiccia
1 Std. 50 Min
Rotolo ai piselli
50min
Crostata salata multicolore
1h
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h