Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta

Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 20 g di pangrattato
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
  • 2 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • ½ spicchio di aglio
  • 30 g di scalogno
  • 30 g di sedano a pezzi
  • 50 g di carota pelata e a pezzi
  • 1500 g di acqua
  • 70 g di pasta di salame
    70 g di salsiccia cruda
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 550 g di carne di vitello tasca

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 712.2 mg
Eiwitten 40.5 g
Calorieën 1345.3 kJ / 321.5 kcal
Vetten 15.4 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraten 6.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...