Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pangrattato
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
- 2 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di scalogno
- 30 g di sedano a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 1500 g di acqua
-
70
g di pasta di salame
of 70 g di salsiccia cruda - 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 550 g di carne di vitello, tasca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1345.3 kJ / 321.5 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 712.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9h
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11 Std.
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 Std.
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4h 30 min
Tacchino tonnato sottovuoto
2h 40min
Arrosto di tacchino ripieno
1óra 30p
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.
Rosa di Parma
1h 10min
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3h 30min
Goulash di maiale e cipolle a Cottura Lenta
3óra
Pizzoccheri bianchi
55 min.
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2h 30min