Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di acqua
- 30 g di succo di limone
-
300
g di fagiolini verdi freschi
of 300 g di taccole fresche - 3 rametti di timo fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 godz. 30 min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2óra 30p
Contorno di patate sauté sottovuoto
2 godz.
Patate Sottovuoto
2 godz.
Asparagi sottovuoto
50 min.
Contorno di carciofi sottovuoto
50 min.
Contorno di zucchine sottovuoto
30 Min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7h
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3 godz. 30 min
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Contorno di melanzane sottovuoto
40 Min