Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di acqua
- 30 g di succo di limone
-
300
g di fagiolini verdi freschi
of 300 g di taccole fresche - 3 rametti di timo fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patate Sottovuoto
2hod.
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Ratatouille di verdure sottovuoto
1hod.
Carote sottovuoto timo e feta
1hod.
Contorno di carciofi sottovuoto
50 Min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2hod. 30min
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50min
Barbabietole sottovuoto
3h 30 min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto
9h 30min
Contorno di zucchine sottovuoto
30 min