Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 200 g di polpa di zucca a cubetti (vedere consigli)
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di farina tipo 0
- 2 uova
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 300 g di latte
- burro q.b.
Ripieno
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro
- 50 g di farina tipo 0
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 200 g di guanciale a listarelle
- 500 g di funghi finferli freschi, a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3145 kJ / 751.8 kcal
- Eiwitten
- 36.6 g
- Koolhydraten
- 52.6 g
- Vetten
- 45.4 g
- Verzadigd vet
- 18.4 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1754.3 mg
Alternatieve recepten
Samosas di melanzane e lenticchie con salsa allo yogurt e menta
1 Std.
Nachos di carote con guacamole (TM6)
1 Std.
Mango cake
3h 30min
Millefoglie di patate e funghi porcini
1 Std. 20 Min
Trittico d'autore
2 Std.
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2h 40min
Lasagnetta con zucca e funghi
1 Std. 15 Min
Torta salata di pollo, funghi e patate dolci
1 Std. 55 Min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1 Std.
Crema di funghi al profumo di tartufo (vegan)
50 Min
Strüdel salato con funghi, feta e spinaci
1 Std. 45 Min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 Std. 30 Min