Tortini di crêpes alla zucca con guanciale e finferli

Tortini di crêpes alla zucca con guanciale e finferli

4.6 10 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u. 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 200 g di polpa di zucca a cubetti (vedere consigli)
  • 500 g di acqua
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di farina tipo 0
  • 2 uova
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale
  • 300 g di latte
  • burro q.b.
Ripieno
  • 500 g di latte intero
  • 40 g di burro + q.b.
  • 50 g di farina tipo 0
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 pizzichi di noce moscata
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di aglio in polvere
  • 200 g di guanciale a listarelle
  • 500 g di funghi finferli freschi a pezzi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1754.3 mg
Eiwitten 36.6 g
Calorieën 3145 kJ / 751.8 kcal
Vetten 45.4 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 18.4 g
Koolhydraten 52.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...