Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 70 g di pesto di pomodori secchi (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1266.7 kJ / 302.7 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 56.3 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 329.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia cipolle e zucca
2u.
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2u.
Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto
4h
Focaccia alle cipolle
2h 20 min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1u.
Spagnolette siciliane
1h 15min
Panini ai semi al Varoma
2h 30min
Crostata salata tricolore
1h 30 min
Focaccia a bastone
5h
Focaccia primavera
3h
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Focaccia alla curcuma
3h 30min