Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova medie
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 50 g di Parmigiano Reggiano
- 200 g di ricotta fresca
- 1 pera, sbucciata e a cubetti (1x1 cm) (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 40 di gherigli di noci
- 100 g di speck a listarelle
- 5 - 6 foglie di salvia fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di panna da cucina
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Parmigiano Reggiano, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2204.7 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 31.1 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 647.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1óra 30p
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1óra 30p
Panna cotta con pesche insaporite
5h 15min
Tagliata di manzo marinata al caffè e salsa ai frutti rossi
4h 30 min
Crostata con rose di mele
2 Std.
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Tacos: pollo e gamberi, vegan; salsa tahini (Bimby Friend)
1h
Carotine di pasta sfoglia con ripieno alle carote
4 Std.
Insalata di pomodorini e pesche con crema di burrata e acciughe
10min
Crepês asparagi e salsiccia
1 Std. 50 Min
Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie
1h 20min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40 min.