Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova medie
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 50 g di Parmigiano Reggiano
- 200 g di ricotta fresca
- 1 pera, sbucciata e a cubetti (1x1 cm) (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 40 di gherigli di noci
- 100 g di speck a listarelle
- 5 - 6 foglie di salvia fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di panna da cucina
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Parmigiano Reggiano, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2204.7 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 31.1 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 647.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di patate con cuore filante
40 Min
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2h
Crespelle agli asparagi
1 Std. 30 Min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Crepês asparagi e salsiccia
1hod. 50min
Millefoglie alle arance
4h
Tartine di pane nero con avocado e tacchino
40 Min
Tartellette Banoffee
1 Std. 30 Min
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1 Std.
Sedanini al verde con gamberi insaporiti
30 Min
Panna cotta con coulis di albicocche
6 Std. 15 Min