Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di mandorle pelate
- 30 di Parmigiano Reggiano
- 100 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 2 tuorli d'uovo
- ¾ - 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 607.8 kJ / 145.3 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 10.2 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 458.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscottini salati al basilico e mandorle
1h
Frutta secca dolce e speziata
1h
Crostata morbida con tonno e misticanza
1h
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35 min
Plumcake salato pancetta e datteri
1h
Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola
40 min
Tortini pesca e fragola
1h
Spritz analcolico basilico e pompelmo
30 min
Pesto di lattuga
15 Min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 min
Tris di salse per aperitivo
30 min
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40 min