Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina manitoba
- 350 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero
- 2 - 3 cucchiai di semi misti
Mousse al formaggio
-
1
spicchio di aglio (optioneel)
of 2 pizzichi di aglio in polvere (optioneel) - 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
- 250 g di formaggio spalmabile
- 200 g di ricotta fresca, ben scolata
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- foglie di menta q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1763.1 kJ / 421.4 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 59.8 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 740 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformato di cavolfiore e spinaci
1u.
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30min
New York cheesecake in vasetto (Bimby Friend)
2sa 40 dk
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1u.
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30 min
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50min
Sformato di fagiolini con salsa al pecorino (Bimby Friend)
3h
Polpettone vegetariano con contorno di verdure; cheesecake ai lamponi
1h 30 min
Sformatini ai porri
55min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1u. 20min
Crespelle con radicchio e noci
2u.