Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina manitoba
- 350 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero
- 2 - 3 cucchiai di semi misti
Mousse al formaggio
-
1
spicchio di aglio (optioneel)
of 2 pizzichi di aglio in polvere (optioneel) - 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
- 250 g di formaggio spalmabile
- 200 g di ricotta fresca, ben scolata
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- foglie di menta q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1763.1 kJ / 421.4 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 59.8 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 740 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Quiche radicchio e speck
2h 30min
Polpette di radicchio e ricotta
1h
Mini quiche alle patate, radicchio e carciofi (vegan)
1h 30min
Cremoso al pistacchio
2h 30min
Necci
1h
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30min
Insalata wurstel, Emmental e ravanelli (TM6)
25min
Menù: Capesante gratinate al pepe rosa; Cannelloni con salsa di pesce e Bignè chantilly e melagrana (Bimby Friend)
Pas d’évaluation
Insalata di pomodorini e pesche con crema di burrata e acciughe
10 min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Cuori rossi ripieni ai formaggi (per 2 persone)
1h