Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di fesa di tacchino in fette sottili
- sale q.b. per insaporire
- 80 g di pancetta affumicata a fette
- 30 g di burro
- 70 g di Whisky
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1582.8 kJ / 378.3 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 0.1 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 388.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate ai gamberi
30min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13hod.
Bussolai di Burano
2h
Cracker ai semi senza glutine
1h
Mondeghili
40min
Guinness stew (spezzatino alla birra) (TM6)
4 Std. 20 Min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1h 40min
Chifeletti
1 Std. 30 Min
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40min
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2h
Sedanini al verde con gamberi insaporiti
30min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30min