Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di fesa di tacchino in fette sottili
- sale q.b. per insaporire
- 80 g di pancetta affumicata a fette
- 30 g di burro
- 70 g di Whisky
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1582.8 kJ / 378.3 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 0.1 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 388.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30 min
Tacchino tonnato sottovuoto
2 Std. 40 Min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2hod. 30min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2hod. 30min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1h 15min
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4h
Polpettone di pollo porchettato in crosta di patate
1 Std. 10 Min
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1hod. 30min
Costine BBQ a Cottura Lenta
4sa 25 dk
Mousse alla frutta con palline di popcorn
25min
Michetta (TM6)
6h 30min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2hod.