Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di fesa di tacchino in fette sottili
- sale q.b. per insaporire
- 80 g di pancetta affumicata a fette
- 30 g di burro
- 70 g di Whisky
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1582.8 kJ / 378.3 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 0.1 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 388.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pomodorini sottovuoto
1 godz.
Focaccia patate e rosmarino
1 godz.
Straccetti di pollo con salsa cremosa e riso basmati (Bimby Friend)
40min
Chifeletti
1 godz. 30 min
Insalata di pollo con crema di avocado
40min
Tacchino tonnato sottovuoto
2 godz. 40 min
Rotolo di salmone
7h 30 min
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3h 30 min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30 min
Orzo con pollo al miele con pesto
45min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h