Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di fesa di tacchino in fette sottili
- sale q.b. per insaporire
- 80 g di pancetta affumicata a fette
- 30 g di burro
- 70 g di Whisky
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1582.8 kJ / 378.3 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 0.1 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 388.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40 min
Bowl di riso, avocado e salmone
40 min
Nidi di rondine prosciutto e mozzarella
1 godz.
Vitello tonnato
2 Std. 45 Min
Spiedini di polpo e patate (TM6)
1 godz. 30 min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2 godz. 30 min
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2h 50min
Menù: Filetto di maiale ripieno ai funghi con contorno di patate e cavolo (Bimby Friend)
1u. 10min
Costine BBQ a Cottura Lenta
4h 25min
Mini bagel farciti
4h 30min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2 godz.
Burrito di carne
1 godz. 30 min