Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky

Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 500 g di fesa di tacchino in fette sottili
  • sale q.b. per insaporire
  • 80 g di pancetta affumicata a fette
  • 30 g di burro
  • 70 g di Whisky

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 388.7 mg
Eiwitten 41 g
Calorieën 1582.8 kJ / 378.3 kcal
Vetten 19 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 7.9 g
Koolhydraten 0.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...