Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 230 g di farina tipo 00 + q.b.
- 25 g di zucchero
- 100 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 uovo medio
Ripieno
- 150 g di riso originario
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di bietole, le foglie senza la costa
- 25 g di uvetta
- 20 g di vin santo
- 30 g di mollica di pane secca a tocchetti
- 60 g di latte
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di burro
- 2 uova medie
- 25 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 40 g di cedro candito a cubetti
- 30 g di pinoli sgusciati
Terminare la preparazione
- 10 g di pinoli sgusciati (optioneel)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1975 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 54.8 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 682.8 mg
Alternatieve recepten
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Carciofi gratinati alle erbe aromatiche
1h
Stufato di coniglio con verdure
1h
Melanzane alla messinese
30 min
Pop corn di patate
1h 30 min
Lasagne di pane raffermo
1 Std. 45 Min
Menù: Cous cous di agnello con verdure e crema catalana (Bimby Friend)
1sa 15 dk
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14h 30min
Crostata alle ciliegie
2 Std.
Canederli agli spinaci
2h 30 min
Crostata di fichi e noci al profumo di agrumi
1h 30 min