Compatibele versies
Toasts al basilico con formaggio alle erbe e olio al limone
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pane al basilico
- 160 g di latte
- 40 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di zucchero
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 40 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
Formaggio alle erbe
- 6 rametti di erba cipollina fresca
- 8 foglie di basilico fresche
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
30
g di pinoli sgusciati
of 30 g di gherigli di noci - 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di formaggio fresco spalmabile
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1436.8 kJ / 343.4 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 241.7 mg
Alternatieve recepten
Polpette di ricotta al sugo
50min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.
Baguette ripiene
5 Std.
Burger di ceci al rosmarino
20 Min
Candy cane di frolla all'arancia e cacao
2 Std.
Dim sum di manzo e sedano
1 Std. 30 Min
Scones salati al basilico e crema di ricotta
40 Min
Treccia al salmone
2 Std. 20 Min
Chips di verdure al forno (TM6)
1h 45min
Tigelle alle erbe aromatiche con pesto di fave
4 Std. 40 Min
Focaccia alle carote
3 Std. 30 Min
Focaccia alla curcuma
3 Std. 30 Min