Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di burro a dadini (1-2 cm) e congelato almeno 30 minuti
- 200 g di farina senza glutine + q.b.
- 65 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
- 2 uova, fredde
- 1000 g di acqua
- 100 g Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di prosciutto cotto a cubetti
- 60 g di formaggio fresco tipo Quark o ricotta, magro
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- 30 g di panna fresca liquida
- erba cipollina fresca tritata, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2129.1 kJ / 508.9 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1339.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 godz. 50 min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2 godz. 50 min
Focaccia semplice senza glutine
27 Std. 30 Min
Gnocco fritto (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Pizzette faccina (senza glutine)
2h
Follia ai tre cioccolati
6 godz.
Quiche Lorraine (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Torta pasqualina (senza glutine)
2h
Burger buns (senza glutine)
5h
Pasta sfoglia (senza glutine)
1 Std. 50 Min
Pasta brisèe (senza glutine)
1 Std. 15 Min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1 Std. 30 Min