Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto balsamico
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1600 g di acqua
- 2 rametti di timo fresco
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato in 2 tranci
- 150 g di insalata mista a foglie piccole
- 200 g di pomodorini colorati in quarti
- 150 g di carote, pelate e a listarelle
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1482 kJ / 354.3 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 26.4 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 297.9 mg
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1sa 10 dk
Baccalà alla livornese
35min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Calamari Sottovuoto
50min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Baccalà con patate, uova, cavolo e ceci
1h
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6h
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1sa 10 dk