Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cipolle in quarti
- 8 spicchi di aglio
- 1300 g di carne trita di manzo
- 800 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 2 cucchiaini di zucchero
- 3 cucchiaini di sale
- 2 cucchiaini di paprika dolce
- 2 cucchiaini di paprika in polvere, affumicata
- 2 ½ cucchiaio di origano secco
- 1 ½ cucchiaino di cumino in polvere
- 1 - 2 cucchiaini di pepe di Cayenna macinato
- 4 foglie di alloro secche
- 4 chiodi di garofano
- 1600 g di fagioli rossi in scatola (2 da 400 g ciascuna, peso totale)
- 60 g di cioccolato fondente (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1949 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1075 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino al curry a Cottura Lenta
3h
Costine di maiale in agrodolce all'orientale
40min
Chili con carne
1h 20min
Chicken Kottu
30 Min
Goulash di pollo
2h 15min
Filetto di maiale con salsa speziata al cocco e pane naan all'aglio
1 Std.
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30 Min
Pollo Yassa
1 Std.
Tagine di pollo con arance caramellate
35 Min
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6 Std. 30 Min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1 Std. 30 Min
Pollo alla marocchina con cous cous
40min