Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 uova medie
- 150 g di asparagi verdi, piccoli e puliti (lunghezza 14 cm)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio schiacciati
- 1600 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 81 mg
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1j 20 menit
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1j 20 menit
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2j 30 menit
Barbabietole sottovuoto
3h 30min
Brisket di manzo sottovuoto
12h 25min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1j 30 menit
Pere sottovuoto alla cannella
2j 5 menit
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10 min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10 min
Asparagi sottovuoto
50 menit
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto
9 Std. 30 Min