Seppioline coi piselli a Cottura Lenta con polenta

Seppioline coi piselli a Cottura Lenta con polenta

4.1 19 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 6u. 20min
4 porzioni

Ingrediënten

Seppioline coi piselli
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 120 g di cipolla in quarti
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 600 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di seppioline intere, pulite
  • 200 g di piselli in scatola sciacquati e sgocciolati
Polenta
  • 400 g di farina di mais bramata
  • 1600 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale grosso
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
    25 g di burro

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 2273.3 mg
Eiwitten 36.2 g
Calorieën 3214.3 kJ / 768.3 kcal
Vetten 27.8 g
Vezels 5.9 g
Verzadigd vet 7.9 g
Koolhydraten 92.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...