Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di burro + q.b. per imburrare
- 190 g di farina tipo 0 + q.b. per infarinare
- 100 g di carote, pelate e a pezzi
- 100 g di foglie di spinaci freschi
- 5 uova
- 1 pizzico di sale
- 400 g di zucchero
- 2 cucchiaini di lievito in polvere
- 100 g di carote a pezzi
- 1000 g di succo di arancia, spremuto fresco (10 arance circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 475 kJ / 8 kcal
- Eiwitten
- 77 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Verdure al vapore con salsa al curry
1h 10min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
Brak ocen
Carote tiepide alla salvia
35min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1h
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 Min
Uova sode ripiene
1h 10min
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30 min
Uova sode colore arancio
55 Min
Menù: Merluzzo con patate e zucchine; burro agli agrumi e muffin al cioccolato
45 min
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
45 min
Insalata con pollo al vapore, kiwi, Feta e cavolo riccio
35min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min