Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di cozze fresche pulite e spurgate
- 60 g di cipolla in quarti
- 70 g di carota a tocchetti
- 20 g di gambo di sedano a tocchetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di passata di pomodoro
- 250 g di patate a tocchetti
- 350 g di acqua
- 150 g di fagioli bianchi di Spagna sciacquati e sgocciolati
- 150 g di fave surgelate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1350.4 kJ / 322.8 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 32.4 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1554.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30min
Zuppa di verdure
30min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1 Std. 20 Min
Ceci stufati con verdure (Bimby Friend)
50min
Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano
1 Std. 10 Min
Zuppa di orzo e pollo
1 Std.
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Coda di rospo all'andouille
1 Std. 20 Min
Brodetto di Fano
1 Std.
Insalata fredda con soba noodles e salmone
Geen beoordelingen
Riso con cipolla e baccalà (per 2 persone)
35min
Jota carnica
1 godz. 5 min