Spaghettini al sugo con polpettine di lenticchie

Spaghettini al sugo con polpettine di lenticchie

3.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 5min
10 porzioni

Ingrediënten

  • 80 g di cipollotto a pezzi (3 cm)
  • 150 g di sedano a pezzi (3 cm)
  • 150 g di carota pelata e a pezzi (3 cm)
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di lenticchie rosse
  • 530 g di acqua
  • 30 g di concentrato di pomodoro
  • 2 cucchiaini di sale
  • 4 uova
  • 200 g di pangrattato
  • 600 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 2 cucchiaini zucchero
  • 50 g di panna da cucina (18% di grassi circa) + q.b.
  • 500 g di spaghettini
  • 60 g di peperone rosso in triangolini (1 cm)
  • 2 - 3 olive nere denocciolate in piccoli pezzi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 566.9 mg
Eiwitten 19.5 g
Calorieën 1989.4 kJ / 475.5 kcal
Vetten 9.7 g
Vezels 8.2 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraten 78.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...