Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso (tipo Carnaroli o Arborio cottura 14 minuti)
- 25 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati in acqua tiepida
- 850 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di uva rossa senza semi, a metà
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 869.5 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 69.2 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 900 mg
Alternatieve recepten
Risotto champagne e melagrana
50 Min
Risotto con fichi e speck
40 Min
Risotto alla melagrana e coppa
35 Min
Menù: Risotto alle fragole, insalata di gamberi e crema al cioccolato piccante (2 persone) (Bimby Friend)
45 Min
Risotto melone e speck
40 Min
Risotto carote e bacon
40 Min
Risotto fragole e pesto di rose
40 Min
Granita alle mandorle e lime
10 Min
Riso venere con crema di zucca e pistacchi
1 Std.
Risotto alle fragole e peperoncino
40 Min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45 Min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 Min