Risotto con uva e funghi
TM6 TM5 TM31

Risotto con uva e funghi

4.0 (45 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano Reggiano
  • 30 g di scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso (tipo Carnaroli o Arborio cottura 14 minuti)
  • 25 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati in acqua tiepida
  • 850 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di uva rossa senza semi, a metà
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 30 g di burro

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
869.5 kJ / 208 kcal
Eiwitten
10 g
Koolhydraten
69.2 g
Vetten
17 g
Verzadigd vet
6.8 g
Vezels
2.8 g
Natrium
900 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten