Risotto con uva e funghi

Risotto con uva e funghi

4.0 45 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano Reggiano
  • 30 g di scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso (tipo Carnaroli o Arborio cottura 14 minuti)
  • 25 g di funghi porcini secchi precedentemente ammollati in acqua tiepida
  • 850 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di uva rossa senza semi a metà
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 30 g di burro

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 900 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 869.5 kJ / 208 kcal
Vetten 17 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraten 69.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...