Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 65 g di burro + q.b.
- 1 uovo
- 3 g di sale
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di pancetta a cubetti
- 50 g di cipolle a pezzi
- 150 g di carote, pelate e a listarelle (1x4 cm)
- 150 g di zucchine a listarelle (1x4 cm)
- 100 g di melanzane a listarelle (1x4 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 987 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 60.1 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Millefoglie vegetariana
1h 30min
Rollè di radicchio
50min
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5h
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1h 25min
Mani insanguinate
1h 15 min
Mini galettes ai funghi
1h 45min
Cipolle ripiene di verdure
1h 20 min
Alberello salato
2h 10min
Contorno di zucca gratinata alle erbe aromatiche
40min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30min
Piccoli strudel ai friarielli e salsiccia
1h 20 min
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1h 30min