Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
Ripieno
- 500 g di polpa di zucca a tocchetti
- 500 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 200 g di latte intero
- 30 g di burro
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 150 g di Taleggio a fette
- 150 g di speck a fette
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1341.8 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 516.7 mg
Alternatieve recepten
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1h 30min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1 Std.
Torta di spinaci greca
1ωρ. 20 λεπτ.
Colomba salata
3h 10min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2hod.
Gnocchi di cavolfiore con salsa di kiwi
45 Min
Soufflè di tagliolini
1h 30min
Girandole della Befana
3h
Focaccia con datteri, pancetta e formaggio di capra
3h
Crostata con fiori di zucca
1h 30min
Gattò di zucca e patate
1 Std. 40 Min