Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baccalà alla veneziana
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- 300 g di baccalà, ammollato e dissalato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2481 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al vapore con purea di broccoli e patate
30 Min
Moscardini alla busara sottovuoto
2 godz.
Risotto alla gallinella con panna e ribes
35 Min
Brodetto all'abruzzese
1u. 10min
Dessert ai frutti di bosco
10 min
Orata con tapenade, purè di patate e sedano rapa e fagiolini in insalata
Geen beoordelingen
Capesante glassate alla melagrana
50 min.
Malto d'orzo
51h
Ceviche di salmone
48 godz. 15 min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2 godz. 10 min
Marmitako di polpo
50 min.
Bavette con scampi all'arancia
15 Min