Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baccalà alla veneziana
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- 300 g di baccalà, ammollato e dissalato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2481 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuccotto di polpo al vapore
3h
Anello di riso giallo al tonno e olive
45 min
Bolinhos de bacalhau (crocchette portoghesi di baccalà)
1h
Baccalà alla Veracruz
1h
Tortini di quinoa con salsa ai lamponi
2h
Frittelle di baccalà
12h 50 min
Nasello in salsa all'arancia
2h 30min
Salmone con salsa ai porri e piselli
25 min
Pane intrecciato timo e limone
4h
Salsa piccante agrumi e coriandolo
20 min
Dado di pesce
1h 40min
Buridda alla ligure
55 min