Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baccalà alla veneziana
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- 300 g di baccalà, ammollato e dissalato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2481 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5h
Baccalà gratinato
50min
Carpaccio di branzino con involtini di pesce spada
30min
Conserva di pomodori
1h
Menù: Filetto di maiale ripieno ai funghi con contorno di patate e cavolo (Bimby Friend)
1h 10min
Rotolo di salmone
7 Std. 30 Min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8 Std. 40 Min
Mousse di baccalà e avocado
30min
Panzanella di mare
45min
Risotto autunnale
50min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1h 20 min
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1 godz. 5 min