Risotto al baccalà

Risotto al baccalà

4.6 25 beoordelingen
Voorbereiding. 55min
Totaal 1u. 20min
4 porzioni

Ingrediënten

Baccalà alla veneziana
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di acqua
  • 300 g di baccalà ammollato e dissalato
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto
  • 30 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 5876.6 mg
Eiwitten 53.1 g
Calorieën 3040.3 kJ / 726.7 kcal
Vetten 24.7 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 66.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...