Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di zucchine a tocchetti (1 cm)
- 50 g di fiori di zucchina a listarelle
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 3 uova
- 100 g di panna acida (crème fraîche)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1228.3 kJ / 293.6 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 23.1 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata salata di spinaci
1h
Quiche Lorraine
45 min
Quiche radicchio e speck
2h 30 min
Brisèe ratatouille
1h 30 min
Quiche salata ai carciofi
1h 20 min
Mini quiche al radicchio
1h 10 min
Torta di asparagi
1h 10 min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 min
Crostata di fiori e zucchine
1h 35 min
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Torta pasqualina
2h 5 min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h