Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di zucchine a tocchetti (1 cm)
- 50 g di fiori di zucchina a listarelle
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 3 uova
- 100 g di panna acida (crème fraîche)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1228.3 kJ / 293.6 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 23.1 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche ai finocchi e porri
1h 10 min
Quiche ai formaggi e erba cipollina
1h 20 min
Quiche salata ai carciofi
1h 20 min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1h
Crostata con fiori di zucca
1h 30min
Quiche broccoli e pesto
1h 10 min
Scarpazza sarzanese
2h 30 min
Brisèe con broccoletti e bacon
1h 30min
Crostata di fiori e zucchine
1sa 35 dk
Quiche ai ravanelli
1h 30min
Quiche asparagi e bacon
1h 45 min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.