Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 500 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti
- 350 g di zucchine a rondelle
- sale
- 5 fette di formaggio Asiago
- 200 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1271.9 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 743.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata tricolore
1 godz. 20 min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2 godz. 30 min
Torta salata piselli e primo sale
2 godz. 15 min
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 godz. 20 min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30min
Quiche di spinaci e speck
2h
Torta salata pasquale
2h
Torta salata ai funghi
1h 30min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min