Risotto fragole e pesto di rose

Risotto fragole e pesto di rose

4.5 22 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

Pesto alle rose
  • 25 g di petali di rosa (1-2 rose circa) (vedere consigli)
  • 25 g di pecorino
  • 25 g di Parmigiano reggiano
  • 30 g di pinoli
    30 g di mandorle pelate
  • 50 - 60 g olio extravergine di oliva
Risotto alle fragole
  • 30 g di scalogno
  • 40 g di burro
  • 320 g di riso tipo Carnaroli (cottura 16-18 min.)
  • 60 g di vino bianco tipo prosecco
  • 700 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 250 g di fragole a pezzi + q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 12.3 g
Calorieën 2569 kJ / 614 kcal
Vetten 31.5 g
Vezels 2.4 g
Koolhydraten 69.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...